Cashpoint Freebet

I disse dage skal de sidste kampe i Nations Leagues første stadie spilles. Danmark vandt som bekendt over Wales fredag, og kampen mod Irland bliver derfor en ren "walk over". Cashpoint giver igen alle spillere, nye såvel som gamle, et gratis 50 kr. freebet til UEFA Nations League. Alt, det kræver for at modtage tilbuddet, er bare at bruge bonuskoden NL50, hvorefter spillet står klar til brug.

Få et 50 kr. freebet uden krav om indbetaling her

Hent nu gratis 50 kr. til spil på UEFA Nations League. Så nemt er det:
  1. Indtast bonuskode NL50 i feltet bonus.card / bonuskode
  2. Få 50 kr. bonus til et væddemål på sportsbetting efter dit valg
God fornøjelse med dit Cashpoint freebet!

Bonusbetingelser for Cashpoint freebet

Kampagnen kører helt ind til den 20. november kl. 23.59 CET), og de almindelige regler og vilkår er gældende. For tilbuddet med et 50 kr. Cashpoint Freebet med bonuskode "NL50" gælder følgende:
Bonuskoden 50 kr "NL50" gælder maksimalt for én bettingkonto pr. person i feltet bonus.card / bonuskode. 50 kr. bonus skal omsættes på væddemål til sportsbetting til minimum odds 2.00, hvilket skal ske inden 7 dage, ellers mister bonussen sin gyldighed. Ægte penge og bonuspenge behandles adskilt (to separate kontoer).
Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. En overtrædelse kan medføre, at bonuskravet bortfalder. Gevinster, der genereres med bonuspengene, godskrives til bonuskontoen og tæller ikke med i ægte penge-tilgodehavendet. Så snart bonusfristen er udløbet, bortfalder bonuspengene og de gevinster, som er blevet genereret med dem
Så snart alle åbne væddemål, som indeholder bonuspenge, er afregnet, og tilgodehavendet med bonuspenge har nået en saldo på kr. 0,00, mister bonusbetingelserne deres gyldighed. Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Ved afgivelsen af et væddemål hæves først tilgodehavendet fra kontoen med ægte penge. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen.
For Første Indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kr. gælder følgende:
Kampagnen slutter den 31. december kl. 23.59, og bonussen 100% "Første Indbetalingsbonus" indsættes med det samme efter første indbetaling, min. 100 kr. og max. 1000 kr. (indbetal 100 kr. = bonus 100 kr., indbetal 700 kr. = bonus 700 kr., indbetal 1000 kr. = bonus 1000 kr.). Få godtskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 kr.
Online-første indbetalingsbonussen gælder for alle indbetalingsmåder, der tilbydes, som foretages med ægte penge. Indbetalinger med bonuskoder eller andre bonuskampagner kvalificerer ikke til den første indbetalingsbonus.
Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal hhv. omsættes 3 gange, med bonusbeløbets størrelse, med indsatser på sportsbetting. Væddemål med minimum odds 1.60 er tilladt. Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage fra den første indbetaling. Ellers mister bonussen sin gyldighed. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen. Gevinster, der genereres med bonuspengene, godskrives til bonuskontoen og tæller ikke med i ægte penge-tilgodehavendet. Så snart bonusfristen er udløbet, bortfalder bonuspengene og de gevinster, som er blevet genereret med dem.
Hvis indsats på et væddemål overstiger summen af Første Indbetaling i relation til bonus (første indbetaling + bonus), så vil indsats svarende til summen af Første Indbetaling være gældende. Eksempel: Du indbetaler 700 kr. og modtager 700 kr. i Bonus (total beløb er 1400 kr.). Hvis din indsats på et væddemål er 1000 kr., så vil kun 700 kr. være omsat i forhold til bonusbetingelser. Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. En overtrædelse kan medføre, at bonuskravet bortfalder. Bonussen gælder maksimalt for én bettingkonto pr. person. Ved mistanke om misbrug ved flergangstilmeldinger (pseudokontoer, spilforeninger) forbeholder CASHPOINT Malta Ltd. sig retten til at annullere bonussen og deraf resulterende gevinster. Så snart alle åbne væddemål, som indeholder bonuspenge, er afregnet, og tilgodehavendet med bonuspenge har nået en saldo på kr 0,00, mister bonusbetingelserne deres gyldighed.
Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Ved afgivelsen af et væddemål hæves først tilgodehavendet fra kontoen med ægte penge, og ægte penge og bonuspenge behandles adskilt (to separate kontoer).
Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. CASHPOINT har ret til at ændre eller afslutte kampagnen til enhver tid uden oplysning af årsager. Bonuspenge-væddemål er kun tilladt, hvis bonusbetingelserne overholdes (se bonusbetingelser 50 kr. bonuskode "NL50" & bonusbetingelser Første Indbetalingsbonus ovenfor). Hvis en af ovenstående betingelser ikke bliver opfyldt, mister bonussen sin gyldighed. CASHPOINT forbeholder sig retten til at beskytte sig mod enhver form for misbrug og vil nægte spillere at deltage i flere kampagner, hvis sådanne hændelser forekommer.