Champions League Finale 2018

I aften mødes Liverpool og Real Madrid i årets finale for klubhold, Champions League Finalen 2018. Finalen spilles på det Olympiske Stadion i Kiev, der er den ukrainske hovedstad. Det af de ældste og mest kendte stadions i det tidligere Østeuropa. I tidernes løb er der her blevet spillet store og historiske kampe inden Champions League finalen 2018. Dinamo Kiev har blandt andet haft hjemmebane her, ligesom det ukrainske landshold har det. I dag er der kapacitet til 70.050 tilskuere, men der har faktisk været lukket 102.000 tilskuere ind til en kamp mellem Dinamo Kiev og Bayern München tilbage i 1977. Stadion var også en del af EM 2012, og blandt andet blev finalen mellem Italien og Spanien spillet der.

Champions League Finale 2018

Men nu til aftenens kamp, som helt sikkert bliver en spændende affære, forventeligt med en hel masse mål og forventeligt til begge hold. Du kan gøre kampen endnu mere spændende ved at spille på den. Men hvor skal du spille? Det skal du naturligvis, hvor der er er freebets til Champions League finalen 2018.
Men vi har også lavet en lille oversigt over de bedste tilbud, som vi deler fra Facebook-siden her:

Freebets til VM 2018 i Fodbold i Rusland

Allerede nu er mange bookmakere også klar med freebets og masser af spændende konkurrencer til VM 2018 i fodbold i Rusland. Hvis du ikke vil gå glip af noget, så kig allerede i dag ind på den mest omfattende samling af freebets og konkurrencer til VM 2018 her.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.