Ender en kamp til VM 2018 målløst, får du pengene tilbage

Verdens største sportsbegivenhed er over os. Det er VM 2018 tid, og det sitrer i alle fodboldelskere. De fleste ved også, at et spil på de mest interessante kampe kan gøre dem endnu mere spændende. Og et spil på selv de kedeligste kampe kan også gøre disse kampe spændende. Og skulle en kamp ende målløst, så får du endda pengene tilbage. Ja, du læste rigtigt. Hvis en kamp bliver en langgaber uden mål i hverken den ene eller den anden ende, så skal du således ikke være ked af det. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Du får nemlig din penge tilbage her.
Der gælder naturligvis regler og vilkår, og dem kan du læse mere om nedenfor.

Sådan fungerer VM 2018 tilbuddet

Sådan fungerer det: Først skal du placere et før-kampvæddemål på et af følgende markeder: Første målscorer, Sidste målscorer, Scorer når som helst, Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid eller Scorecast på alle kampe fra VM 2018. Slutter kampen 0-0, refunderer bet365 alle tabende væddemål på disse markeder.

Vigtigste regler for VM 2018 kampagnen, hvor du kan få pengene tilbage

Tilbud er kun tilgængeligt for nye og kvalificerede kunder, ligesom det kun er tilgængeligt som før-kamp på alle kampe under VM 2018 for markederne Første målscorer, Sidste målscorer, Scorer når som helst, Halvleg/fuldtid, og alle markeder for Korrekt resultat og Scorecast. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via funktionen Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der refunderes. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder tilbuddet ikke længere. Tilbuddet gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen ender 0-0, er det kun den resterende aktive indsats, der refunderes. Hvis kampen slutter 0-0, refunderer vi din indsats, hvis væddemålet tabes.
Se et af de andre spændende VM-tilbud her:

Samtlige regler for VM 2018 tilbuddet


Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen ender 0-0, er det kun den resterende aktive indsats, der refunderes. Tilbuddet er tilgængeligt som før-kamp på alle kampe under VM 2018 for markederne Første målscorer, Sidste målscorer, Scorer når som helst, Halvleg/fuldtid, og alle markeder for Korrekt resultat og Scorecast. Hvis kampen slutter 0-0, refunderer vi din indsats, hvis væddemålet tabes.
Tilbud er kun tilgængeligt for nye og kvalificerede kunder. Du kan se en samlet liste over de tilgængelige tilbud ved at logge ind og vælge sektion Tilbud på mobil eller Tilbud på PC. Denne spilleside fører et register over kundekontakt i relation til kvalifikation til tilbud, og dette register, inklusive dato og tidspunkt for eventuelle påførte restriktioner, vil være endeligt i tilfælde af eventuelle tvister. I akkumulatorvæddemål vil kampen blive afgjort som annulleret.
Hvis der er brud på vilkårene for markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe af kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, eller hvorvidt dette er begået som individ eller som del af en gruppe, forbeholder bet365 sig retten til at tilbagekræve elementet fra bonus, forhøjet betaling, gratis væddemål eller risikofrie væddemål ved sådanne tilbud og/eller annullere alle væddemål, der finansieres af indbetalingsbonussen eller gratis væddemål. Ydermere hvor der er bevis for sådanne aktiviteter, kan bet365 pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, gratis væddemål, risikofrie væddemål eller forhøjet betaling for at dække de administrative udgifter forbundet med at identificere og handle mod denne aktivitet.
Hvor dette tilbud anvendes sammen med et væddemål for Byg væddemål, og kampen slutter 0-0, refunderes indsatsen for væddemålet for Byg væddemål, hvis et af valgene i væddemålet består af markedet Første målscorer, Sidste målscorer, Scorer når som helst, Halvleg/fuldtid, Korrekt resultat eller Scorecast. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via funktionen Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der refunderes. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder tilbuddet ikke længere. bet365 kan trække eventuelle bonusbeløb, gratis væddemål eller forhøjet betaling tilbage, som er blevet tildelt fejlagtigt, ligesom bet365 kan foretage mindre ændringer til dette tilbud når som helst for at rette slåfejl eller for at forbedre klarheden eller kundeoplevelsen og kan annullere dette tilbud af lovmæssige eller regulatoriske årsager. Ansatte, reklamebureau, leverandører samt andre tilknyttede personer eller virksomheder kan ikke modtage bonussen. Dette er også gældende for disse personers nærmeste familie.