Endnu et VM FREEBET til VM 2018 i Rusland

Så er der info om et nyt 50 kr. VM FREEBET til VM 2018 i Rusland. Alle, der bare er en smule fodboldinteresserede, har nok fået set mindst et par VM kampe allerede. Mange af os har også spillet lidt på kampene, og nu er der igen en rigtig god chance - ja, det er naturligvis Unibets nye 50 VM FREEBET. Har du ikke hentet det endnu, så kan du hente det her. Så kan du spille 50 kr. gratis på VM 2018 i Rusland. Du kan læse mere om regler og vilkår for dette VM FREEBET lige nedenfor.

Sådan benyttes dit VM FREEBET

Sådan anvender du dit VM freebet
  • Først vælger du et væddemål til VM i Rusland 2018. Dette VM freebet kan bruges enten før kampstart eller live. Du bestemmer selv hvilken kamp, og du bestemmer selv det præcise spil - 1X2, kamp-kombinationsvæddemål, målscorer osv.
  • Aktiver dit 50 kr. VM freebet på bet slippen
  • Klik på "Freebet 50 kr.", så der kommer et flueben i den gule kasse.
  • Placér dit væddemål og nyd kampen!
Bemærk, at du kan kun bruge dit VM freebet på en single kupon. Du kan ikke opdele det eller kombinere det med andre begivenheder.

Regler og vilkår for VM FREEBET til VM 2018 i Rusland

Følgende er gældende for dit VM FREEBET til VM 2018 i Rusland:
Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende, og Unibet forbeholder sig ret til at ændre eller annullere VM freebets når som helst.
Tilbuddet gælder ikke til væddemål præsenteret i kategorien "Unibet specials", "Unibet featured" eller lignende. Tilbuddet gælder kun til VM i Rusland, og ingen tilmelding er påkrævet. Du skal aktivere dit free bet for at kunne bruge det.
Du kan kun bruge dit free bet på 1 single kupon, og du kan kun gøre brug af tilbuddet en gang. Der er ingen krav om minimum odds. Kun spil på nævnte event tæller med, og både spil før kampstart og live tæller med.
Kampagnen er kun gældende for spillere bosat i Danmark. Du skal have en Unibet konto for at kunne benytte den. Tilbuddet kan ikke benyttes kombineres med profit boost.