Få et 1.000 kr. freebet hver uge i syv uger

VM 2018 har fundet en vinder i Frankrig, ligesom Wimbledon har det i Novak Djokovic. Det betyder dog ikke, at der ikke er noget at spille på. Så skal man jo have et freebet. På Unibet kan du dog ikke bare få et freebet. Nej, der er op til 7 freebets af ikke mindre end 1.000 kr. pr. stk. Du skal bare deltage i Summer Betting Giveaway og så spille, som du alligevel ville gøre det på Tour de France 2018, den nystartede Superliga eller noget helt tredje. Samlet set giver Unibet for 300.000 kr. freebets væk i løbet af de næste tre uger. Du skal blot tilmelde dig her.
Regler og vilkår gælder

Få et freebet og din andel af 300.000 kr.

I løbet af de kommende syv uger får du hver uge chancen for at vinde et lækkert freebet blot ved at spille på sport. Spil på sportsbegivenheder giver dig nemlig adgang til lodtrækningen, der kører hver uge i syv uger. Hver uge kan du vinde et freebet til 1.000 kr, hvilket i løbet af 7 uger kan blive til freebets for 7.000 kr. Den samlede pulje er på i alt 300.000 kr., der skal fordeles blandt spillerne. Kampagnen løber til og med den 5. august. I perioden vil der være tre ugentlige lodtrækninger, hvor der samlet set vil blive udloddet freebets for 300.000 kr. samlet. Der er således 100.000 kr. hver uge. Du deltager på denne måde:
1. Tilmeld dig denne kampagne her som ny eller eksisterende spiller (til nye spillere er der velkomstbonus på op til 1.500 kroner)
2. Spil for 50 kr. på sport som fx Tour de France 2018, Superligaen eller noget helt tredje i ugens løb til mindst odds 1,40. Alt sport tæller med i denne kampagne, men vær opmærksom på, at indsatser, der er cashed-out eller bliver voided, ikke tæller med i denne kampagne
3. Der vil tilfældigt blive udtrukket 100 vindere, der hver modtager et 1.000 kr. freebet. Dette freebet vil være tilgængelige i 7 dage, og eventuelle gevinster fra freebets inkluderer ikke indsats

Regler for 300.000 kr. freebet kampagnen

Som for alle andre kampagner gælder der vilkår, som du kort kan læse om her. De gældende regler finder du altid på Unibets kampagneside. Det er Unibets generelle regler og vilkår, der gælder. Unibet forbeholder sig fx retten til at begrænse indsatser og ændre odds til enhver tid, ligesom de forbeholder sig retten til at ændre eller annullere enhver kampagne som denne til enhver tid. Det vil vi ikke nødvendigvis få oplysninger om.
Du skal være tilmeldt kampagnen via ovenstående link. Spil for 50 kr. på valgfrie sportsbegivenheder i løbet af ugen, hvorved du kvalificerer dig til ugens lodtrækning. Kampagnen løber til og med den 5. august 2018 med tre ugentlige trækninger. Ugekampagnerne løber til den 22. juli, til den 29. juli og til den 5. august. Det er alene spil med minimumsodds på 1,40, der kvalificerer dig til de ugentlige lodtrækninger. Vindere findes ved tilfældige lodtrækninger og bliver offentliggjort på siden hver mandag senest kl. 12 henholdsvis den 23. juli, den 30. juli og den 6. august 2018.