Få et gratis Betfair freebet hver dag i en hel uge

De europæiske fodboldligaer er godt i gang igen, og bookmakerne fejrer det med gode tilbud såsom gratis freebets uden krav om indbetaling. Betfair er både en bookmaker og en spilbørs, og der er altid gode tilbud både til nye og eksisterende spillere. I disse dage kan du faktisk få et gratis Betfair freebet uden krav om indskud. Og det bedste af det hele er, at der er et nyt gratis Betfair freebet hver eneste dag. Så du kan spille på alle de europæiske fodboldligager uden nogen risiko. Få dit gratis spil uden indskud her.

Hvem kan få de gratis Betfair freebet?

Alle kan deltage, men dog kun med én konto. Hvis du af Betfair er blevet udelukket (via e-mail eller på anden måde) fra at deltage i kampagner, er du ikke kvalificeret til dette tilbud. Dette tilbud gælder for nye og eksisterende kunder i alderen 18 år eller derover med bopæl i Danmark. Klik på knappen "Indløs" for at modtage dit gratis spil. Du skal indløse dit gratis spil inden midnat (GMT)
Du får et gratis spil på 10 kr. i form af et gratis Betfair freebet, og dit gratis spil kan bruges på alle sportsgrene og udløber om 24 timer. Dit gratis spil tildeles, når du har klikket på knappen "Indløs" via linket ovenfor.
Dit gratis spil må kun bruges på Sportsbook og udløber om 24 timer, og din indsats tilbagebetales ikke med dine gevinster på dit gratis Betfair freebet.
Du får et et gratis spil til maks. 10 kr. pr. dag, og der er altså et gratis Betfair freebet hver eneste dag i en endnu ukendt periode.
Betfair forbeholder sig retten til at diskvalificere dig fra konkurrencen og/eller lukke din Betfair-konto, hvis vi mener, at der foreligger tilstrækkelige beviser på misbrug af kampagnen, f.eks. ved at bruge mere end ét brugernavn eller åbne mere end én personlig spillekonto til at deltage i kampagnen. I sådanne tilfælde vil Betfair ikke kreditere dig med det gratis spil. Betfairs standardkampagnevilkår gælder

Få dit 10 kr. gratis spil til Betfair her

Få dit gratis 10 kr spil ved at tilmelde dig kampagnen. Du skal tilmeld dig her. Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du dens vilkår og betingelser.