Gratis Freebet til Betfair

Lige nu reklamerer Betfair med, at du kan få et gratis freebet. Og hvem kunne ikke godt bruge et gratis freebet til Betfair? Jeg har i hvert fald taget imod det, og hvis du også er interesseret, kan du læse mere om, hvordan du får det her. Hvis du har meget travlt, kan du også lige få den hurtige version her. Det er ganske simpelt, men du skal lige vide, hvordan du gør, hvis du vil have dit gratis freebet til Betfair. Det er en kampagne, der kører sammen med deres Golden Goal konkurrence. Du kender måske også denne konkurrence, hvor du - også helt gratis - kan deltage og vinde 1,5 mio. kr., hvis du er dygtig og/eller heldig. Det handler om at sende et par gæt ind, og det er sådan set også det, du skal gøre for at få dit gratis freebet til Betfair. Bare deltag i Golden Goals, hvilket jo altså er gratis, og så får alle deres freebet. Men du skal først tilmelde dig her.
Der gælder naturligvis visse regler og vilkår for gratis freebets til Betfair, ligesom der gør for freebets til bookmakere generelt.

Gratis freebet til Betfair vilkår

Tilbuddet lyder: "SPIL GOLDEN GOALS GRATIS, OG FÅ ET GRATIS SPIL PÅ 20 KR.". Med andre ord får du et gratis spil på 20 kr. ved at spille i denne uges Golden Goals - runde 10. Det er et 20 kr. gratis freebet til Betfair, der er en af verdens største spillesider. Det er gratis at spille, og der er et kvalificerende spil pr. kunde. Det gratis spil kan du bruge på en hvilken som helst sportsgren. Vilkår og betingelser gælder, jf. nedenfor.
Golden Goals spillet går ud på, at du skal forudsige resultatet af 6 Europæiske top-kampe i Betfairs Golden Goals spil, hvor du tilmed kan vinde 1.500.000 kr. Det er gratis at spille i denne konkurrence.
Kampagnebonussen bliver sat ind på din konto inden for 24 timer efter afslutningen af Golden Goals-runden. Du kan kun deltage med én konto, og Betfair må ikke have udelukket dig (via e-mail eller på anden måde) fra at deltage i kampagner. Tilbuddet gælder for nye og eksisterende kunder, der er mindst 18 år gamle og bosiddende i Danmark. Eventuelle gevinster, som du vinder på spil, der er foretaget med dit gratis spil, kan udbetales. Indsatsen fra dit gratis spil vil ikke blive udbetalt sammen med eventuelle gevinster fra det gratis spil.
Du kvalificerer dig ved at spille Golden Goals i denne uge i den kommende runde. Så giver Betfair dig nemlig et gratis Sportsboo freebetl til en værdi af 20 kr., som du kan bruge på en hvilken som helst sportsgren. Dit Golden Goals-spil skal være afsluttet og indsendt inden for den aktuelt åbne runde. Der er et kvalificerende spil pr. kunde, og du kan kun kvalificere dig til gratis spil til en værdi af 20 kr. én gang
Placerer du et kvalificerende Golden Goals-spil og i øvrigt opfylder vilkårene for denne kampagne, modtager du et gratis freebet til Betfair på 20 kr., som du kan bruge på en hvilken som helst sportsgren. Dette gratis Sportsbook-spil udløber efter 7 dage. Der er ingen krav om minimumsodds, når du bruger dit gratis spil. Det pågældende gratis spil kan ikke udbetales som kontanter og skal, som nævnt ovenfor, bruges på Betfairs Sportsbook.

Andre kedelige, men vigtige oplysninger om Betfair gratis freebets


Betfair forbeholder sig ret til at diskvalificere dig fra konkurrencen og/eller lukke din Betfair-konto, hvis vi mener, at der foreligger tilstrækkelige beviser for misbrug af kampagnen, f.eks. ved at bruge mere end ét brugernavn eller åbne mere end én personlig spillekonto til at deltage i kampagnen. I sådanne tilfælde vil Betfair ikke kreditere dig med et gratis spil.
Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du dens vilkår og betingelser.Advarsel: Selvom det nuværende resultat, tidsforløbet, video og andre data, der leveres på dette website stammer fra et "live"-feeds, som leveres af tredjepart, skal du være opmærksom på, at disse data kan være underlagt tidsforsinkelse og/eller være forkert. Du skal også være opmærksom på, at andre kunder hos Betfair muligvis har adgang til data, som opdateres hurtigere og/eller er bedre end de data, der vises på Betfairs hjemmeside. Hvis du bruger disse data til at placere spil, er det helt på eget ansvar. Betfair leverer disse data, SOM DE ER, uden garanti for nøjagtighed, fyldestgørenhed eller rettighed og tager intet ansvar for tab (direkte eller indirekte), som du måtte lide som følge af brugen af disse data.