Jetbull byder velkommen til French Open, Roland Garros med cashback bonus

French Open kaldes, som du måsked ved, også for Roland Garros. Tennisturneringen er opkaldt efter den franske luftfartspioner Roland Garros, og det er den anden af kalenderårets 4 grand slam-turneringer i tennis. Den bliver afholdt over to uger fra slutningen af maj til starten af juni på anlægget Stade Roland Garros i Paris, Frankrig. French Open er den eneste grand slam-turnering, der bliver spillet på grus. Det er således sæsonens mest prestigefyldte grusturnering. Henset til det langsommere underlag og femsætskampene i herresingler uden tiebreak i femte sæt anses Roland Garros for at være den mest fysisk krævende tennisturnering i verden. Der er altid spændende spilmuligheder i tennis og ikke mindst til French Open. Lige nu kan du endda forbedre mulighederne for gevinst med Jetbull glimrende Roland Garros bookmakertilbud. Således kan du få 50% op til 1.000 kr. i cashback bonus. Er du ny spiller, kan du komme rigtig godt i gang med en matchbonus op til 1.000 kr. Kom i gang med din gratis konto her.
Regler gælder.

Sådan får du din 50% cashback bonus til French Open, Roland Garros

Du kan som sagt få 50% op til 1000 kr. i cashback bonus til French Open. Nu hvor Roland Garros er lige om hjørnet, skal du da være klar til at spille på topklasse sport med nogle af verdens bedste tennisspillere fra hele verden. Træd ind i spotlightet selv med Jetbulls bedste kampagner for de mest spændende og intense events.
Hent dine bonusser til den spændende begivenhed her.
Inden French Open går i gang, er der jo også lige en Champions League finale, der skal overstås. Har du fundet nogle af de mange Champions League freebets tilbud, der findes? Ellers kan du følge med på vores side og se og måske udnytte dem her:

Regler for French Open, Roland Garros bookmakertilbud

Denne kampagne er for alle Jetbull kunder, både nye og eksisterende. Der vil kune blive tildelt én bonus per spiller. Som altid gælder der visse vilkår og betingelser, når du benytter et bookmakertilbud. Det gælder således også dette Roland Garros, French Open tilbud. For at kvalificere dig til kampangen skal dit første spil placeret på et Roland Garros event være afgjort som “tabt". Kampagnen begynder den 21. maj kl. 00:00. Ingen spil placeret før dette tidspunkt tæller med. Mindsteindsatsen pr. spil, som kvalificerer, er 75 kr. Kampagnen slutter den 10. juni. Kun spil placeret med rigtige midler kvalificerer til denne kampagne.
Beløbet du får tilbage i cashback bonus vil matche din indsats med 50% op til 1000 kr. Bonussen vil blive tildelt din konto, når du kontakter vores kundesupport. Den maksimale indsats per spil som tæller med i omsætningskravet er 350 kr. En cashback bonus skal gennemspilles 3 gange (3x) til mindst odds. 1.80 inden for 60 dage;
Generelle vilkår og betingelser for sportsbonusser er gældende. Jetbull forbeholder sig retten til at annullere denne kampagne eller at ændre vilkår og betingelser for kampagnen når som helst tidspunkt. Det er kundernes ansvar at tjekke siden for ændringer og opdateringer jævnligt.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.