Kom til Oktoberfest og herlig Fodbold Weekend med Nordicbet


Denne gang går fodboldturen til Tyskland, hvor du vil få fornøjelse af af 2 Bundesliga fodboldkampe. Du vil herudover komme til at opleve en nærmest legendarisk oktoberfest! Du skal bare tilmelde dig og spille på din favoritsport for at vinde en plads på NordicBet-bussen sammen med 11 andre heldige danske vindere! Der er med andre ord 3 dage, 2 topkampe og ikke mindst 1 oktoberfest er på højkant! Skal du være en af de heldige vindere? Læs mere om den spændende konkurrence nedenfor.

Video fra de tidligere vindere af Fodbold Weekend

Hvis du vil se videoen fra den sidste bustur til Tyskland på en fodbold weekend, kan du se med her:

Sådan vinder du Fodbold Weeekend med Oktoberfest

Du kan vinde adgang til Fodbold Weekend på to måder:
 1. HØJESTE ODDS KONKURRENCE MED EN VINDER HVER UGE: For at vinde Højeste Odds-konkurrencen skal du ramme det højeste odds på en vinderkupon i løbet af kampagnen. Væddemålet skal placeres med en indsats på mindst 25 kroner. Det kan placeres både på PC og mobil, og det kan placeres både som en single eller et kombinationsvæddemål
 2. STØRSTE OMSÆTNING KONKURRENCE MED TO VINDERE HVER UGE: For hver 1.000 kr du spiller for på Nordicbets Sportsbook (pre-match og/eller live), får du et lod til lodtrækningen, hvor vinderne bliver udtrukket. Kvalificerende spil skal placeres til odds 1,50 eller højere, på PC og/eller mobil. Du kan optjene op til 10 lodtrækningslodder per uge.

Fodbold Weekend gevinsten inkluderer

Følgende er inkluderet i din fodbold weekend gevinst, hvis du vinder:
 • Fly til og fra Tyskland
 • To overnatninger på enkeltværelse
 • Billetter til 2 Bundesliga kampe (Leverkusen - Dortmund & Frankfurt - Hannover 96)
 • Oktoberfest i Stuttgart inklusiv bordreservation, mad, øl og oktoberfest tøj
 • Måltider og drikkevarer. Al bustransport inklusiv drikkevarer.

Oktoberfest og Fodbold Weekend betingelser

Der gælder naturligvis visse regler og vilkår, hvis du deltager i denne konkurrence om Oktoberfest og Fodbold Weekend. Dem kigger vi nærmere på. Nordicbets generelle og særlige regler gælder for kampagnen her, og du finder dette regelsæt på deres hjemmeside. Nogle af de vigtigste regler er:
 • Nordicbet har tre vinderpakker på højkant til tre vindere, hver uge. Begge leaderboard vil blive opdateret alle hverdage efter 12:00 (CET).
 • Denne kampagne kører til og med den 9. september. Du skal tilmelde dig én gang i løbet af kampagneperioden for at have mulighed for at vinde en pakke.
 • Alle NordicBet-spillere fra Danmark er berettigede til at deltage i denne kampagne.
 • Én vindere vil vinde pakken ved at placere et vindende væddemål til det højeste odds samt en mindsteindsats på 25 kroner Væddemålet kan placeres fra PC eller mobil. Væddemålet kan placeres som single eller et kombinationsvæddemål, dog ikke systemspil.
 • Yderligere to vindere vil blive udtrukket i en tilfældig lodtrækning i Højeste Omsætning Konkurrence. Du optjener 1 lod til lodtrækningen, for hver 1.000 kroner du omsætter i vores Sportsbook (prematch og/eller live fra PC og/eller mobil) til minimumodds 1,50. Du kan optjene maksimalt 10 lodtrækningslodder per uge.
 • Alle vindere vil blive kontaktet den efterfølgende mandag efter kl. 15:00 (CET). Vinderen skal bekræfte sin deltagelse indenfor tre dage. I tilfælde, hvor vi ikke har modtaget en vinders bekræftelse af sin plads i NordicBets Fodboldweekend:
  • Hvis vedkommende er vinderen i Højeste Odds Konkurrencen, vil præmien gå til andenpladsen. Hvis endnu ikke bekræftet, så går pakken til tredjepladsen osv. Hvis vedkommende er en af vinderne i Højeste Omsætning Konkurrencen, vil vi afholde en ny tilfældig lodtrækning for at finde en vinder.
I tilfælde, hvor nummer 1 og 2 i vores Højeste Odds Konkurrence har ramt det samme odds, vil en tilfældig lodtrækning afgøre vinderen. Vinderne vil vinde en fodboldrejse, der foregår i Tyskland mellem den 28.-30. september. Hvis vinderen ikke kan rejse i denne periode, vil der ikke blive tilbudt et alternativ til præmien, og en ny vinder vil blive annonceret. Fodboldkampene i pakken vil blive valgt af NordicBet. En spiller kan kun vinde én pakke i løbet af kampagnen. En vinderpakke kan ikke videregives til en anden person. Hvis vinderen ikke kan deltage, vil vedkommede miste præmien. NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende.