Maradona giver indsatsen retur på VAR afgørelser

Bwin har allieret sig med nogle af de største profiler fra tidligere verdensmesterskaber. Rundt omkring på siden dukker Maradona, Effenberg, Cafu og Del Bosque op med spændende tilbud til dig. Det er første VM, hvor vi har de meget omtalte VAR afgørelser. Det har allerede fået stor betydning, og man må konstatere, at VAR afgørelser har fået afgørende betydning i mange kampe. Det gælder ikke mindst de danske VM-kampe, hvor vi har fået dømt to straffespark mod os ved VAR afgørelser. Det kan være øv, hvis man hedder Yussuf Poulsen, eller hvis man taber sin indsats på grund af VAR. Heldigvis har Maradona også gjort et tilbud klar, hvor du kan få indsatsen retur, hvis du taber på grund af VAR afgørelser. Nye spillere kan få 100% op til 1.500 kr. her
Regler gælder.

Maradonas Penge Retur ved VAR afgørelser


Som sagt har nogle af tidligere tiders VM-helte fundet de gode tilbud frem sammen med Bwin. Diego Maradona mener, at han ville være blevet arresteret, hvis VAR eksisterede for hans Guds Hånd øjeblik i VM 1986, og han har udtalt, at hans mål med Guds Hånd aldrig ville være blevet godkendt i dag. For at råd bod på sine synder har Maradona besluttet sig for at tilbyde dig noget specielt sammen med Bwin. Hvis du taber et Single væddemål, og et mål er afvist ved VAR, så refunderer Bwin din indsats som et Freebet (op til 200 kr.). Sådan fungerer det:
 1. Placér et Pre-Match, 50 kr. Single væddemål på 1X2 Kamp Resultat og mindst odds 1.70
 2. Hvis du taber dit væddemål, og der var et mål afvist ved en VAR afgørelse, refunderer Bwin din indsats som et freebet op til 200 kr.
Så hvad siger du til Guds Hånd? Takket være Maradona kommer den i hvert fald ikke til at tabe et væddemål for dig!
Leder du efter flere VM freebets? Har du tjekket denne guide ud:

Regler for freebet ved VAR afgørelser

Ved at tage del i kampagnen accepterer du nedenstående specifikke kampagneregler og vilkår og Bwins generelle kampagnevilkår og betingelser, som du finder på deres side. Denne kampagne løber under hele VM til 15. juli 2018 kl. 23:59, og bemærk, at dette tilbud ikke er tilgængeligt sammen med andre tilbud.
For at kunne tage del i kampagnen skal du tilmelde dig kampagnen og placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i kampagneperioden. Man skal tilmelde sig kampagnen under "Min konto" - "Mine kampagner". Deltagere skal være over 18 år, være eksisterende eller ny "rigtige penge-kunde" og være bosiddende i Danmark
Gyldige væddemål er væddemål, der er:
 1. Et tabt Single eller Kombi væddemål, der indeholder 1X2 Kamp Resultat valg;
 2. Væddemål sat med freebets ikke gyldige;
 3. Systemspil er ikke gyldige;
 4. Væddemål sat med forbedrede akkumulator /Kombi+ vil ikke være gældende for denne kampagne;
 5. Alle valg skal være sat til min. odds 1.70;
 6. Cash Out-væddemål er ikke gyldige;
 7. Web, tablet og mobile spil er gældende;
 8. Alle væddemål skal placeres og afgøres samme dag;
 9. Kun traditionelle, Pre-match væddemål er gældende for denne kampagne;
 10. Væddemål er med en minimum indsats på 50 kr.;
 11. Dublikerede og annullerede væddemål gælder ikke;
 12. Alle valg skal være sat Verdensmesterskabet 2018 Rusland;
 13. Aflyste væddemål er ikke gyldige;
Hvis en berettiget deltager tilmelder sig og placerer et gyldigt væddemål som afgøres som tabende og der kommer et afvist mål ved VAR, så:
 1. Vil Bwin refundere spillerens indsats i form af et FreeBet.
 2. Freebets vil blive udstedt indenfor 24 timer efter sidste kamp på spillesedlen afgøres.
 3. I tilfælde af flere gyldige væddemål, vil det første gyldige væddemål placeret, være gældende for denne kampagne.
 4. Der kan kun optjenes et FreeBet per dag.
 5. Det maksimale FreeBet er 200 kr.
Spilleres freebet kan kun bruges på sportsvæddemål, og spilleres freebet kan findes over spillesedlen. Freebet vil blive udstedt til spillerens konto i overensstemmelse med disse betingelser på spillerens konto, og for at modtage spillerens freebet skal spilleren logge ind på deres konto.
Hvis du har mere end ét freebet, vil dine freebets blive aktiveret efter hinanden. Spillerens freebet vil være tilgængeligt i en begrænset tidsperiode og spillerne skal bruge deres freebet indenfor 3 dage efter det er blevet udstedt. Hvis flere kvalificerede væddemål bliver afgjort på samme dag, er det kun det tidligste væddemål der bliver refunderet. Hvis en spiller sætter et væddemål ved brug af deres FreeBet og vinder væddemålet, vil netto gevinsten fra spillerens FreeBet blive modtaget på spillerens konto.
Bwin reserverer sig retten til at ændre, afbryde eller annullere kampagner i overensstemmelse med indholdet i deres generelle kampagnevilkår og betingelser, ligesom de forbeholder sig ret til at aflyse eller tilbagetrække tilbuddet og ændre betingelserne på et hvilket som helst tidspunkt uden grund eller uden forudgående varsel. Bookmakeren forbeholder sig også ret til ikke at lade visse kontohavere deltage i kampagnen. Tilbuddet gælder kun én gang pr. kunde, husstand, konto og ip-adresse. Kunder, der bliver fundet skyldige i at at åbne flere konti, vil få bonusser fjernet fra alle konti. Bwin er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende. Mistænkes en deltager for at være skyldig i svigagtig aktivitet, forbeholder virksomheden sig retten til at suspenderer eller fjerne deltageren fra kampagner og/eller suspendere deltagerens konto og/eller suspendere kampagner, indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget.