ØV, ØV, ØV! Nyt VM Freebet til alle danskere i trøstepræmie

Øv, øv og et trefoldigt øv. Nyt VM Freebet til alle danskere i trøstepræmie. Hmm, det lyder måske lidt mærkeligt, og det hænger heller ikke sammen - eller jo, det gør det jo faktisk. De tre ØV'er går naturligvis på, at det danske landshold i går trak det korteste strå i gyseren mod Kroatien. Schmeichel viste klasse i kassen, men det hjælper ikke meget, da de danske VM-nerver svigtede i den afgørende straffesparkskonkurrence. For at dulme smerten lidt giver Danske imidlertid et VM Freebet til alle danskere i trøstepræmie. Det er selvfølgelig på ingen måde øv, og måske kan det være med til at fortsætte VM-festen for os slukørede danskere.

Nyt VM freebet til triste danskere

Danmark er altså ude af VM, og hvad skal man så stille op med det? Man må jo bare glæde sig over, at stjerner som Neymar, Coutinho, Hazard og Lukaku stadig er med - også efter mandagens ottendedels-finaler.
Skal vi lige tage et tilbageblik på kampen, inden vi kigger nærmere på Danske Spils nye VM Freebet? To tidlige og tilfældige mål og så var kampen sat i gang med et brag. Kroatien var klart bedst i første halvleg, men danskerne tog lige så langsom over i anden halvleg og blev overraskende bedre og bedre. Kasper Schmeichel reddede et straffespark efter 116 minutter på næsten mirakuløs vis. Men selvom han holdt niveauet i straffesparkskonkurrencen, så var de kroatiske skytter skarpere end de danske, der desværre ikke helt havde format. Danmark er med andre ord ude af dette VM efter et kæmpe drama, der gør ondt helt ind i den danske fodboldsjæl. VM fortsætter med 25 kr. gratis her.

Sådan får du fingrene i det nye VM freebet

Kom godt i gang med at spille på Oddset og VM i Fodbold, så VM festen kan fortsætte oven på Danmarks smertelige nederlag. Du kan gratis oprette dig her og få dit 25 kr. freebet uden indskud. Eksisterende spillere kan dog også bare logge ind og hente et 25 kr. freebet uden indbetaling. Sådan gør du, hvis du allerede har en konto:
  1. Log ind på din spilkonto på Danske Spil og gå til Oddset
  2. Vælg "Min side" og vælg "Oddset Bonus"
  3. Tryk herefter "NYE TILBUD"
  4. Klik på "Benyt tilbud"
Nu er dit 25 kr. VM Freebet klar til dig, og nedenfor kan du se guiden til, hvordan du bruger dit nye VM Freebet:
  1. Gå til Oddset og vælg VM i fodbold 2018
  2. Lav din kupon, og vælg dit 25 kr. Frit Spil som indsats
  3. Gennemfør købet af din kupon
  4. Nu er dit spil registreret. Held og lykke.

Regler og betingelser for VM Freebet

Generelle vilkår for Danske Spil er gældende, og dem kan du læse mere om på deres hjemmeside.
Dit 25 kr. VM freebet kan udelukkende benyttes ved spil på VM i fodbold 2018 hos Oddset. Dette tilbud er tilgængeligt på PC, mobil og i Oddset App, hvorimod tilbuddet ikke er gældende hos forhandlere. VM freebet tilbuddet er tilgængeligt til og med den 3. juli 2018 og er på 25 kr. og gælder til både pre-live og LIVE spil på VM i fodbold 2018.
Når du anvender dit VM freebet, kan du godt spille for mere end værdien af dit freebet. I dette tilfælde bliver freebet-værdien blot fratrukket dit samlede indskud. Dit 25 kr. VM Freebet kan kun bruges på én kupon, og derfor kan du ikke bruge det på fem kuponer á eksempelvis 5 kr. Tilbuddet kan kun anvendes én gang pr. kunde.
Er dit Frit Spil registreret som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som Freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus VM Freebet-værdien. Eksempel er et 25 kr. freebet indskudt til odds 5,00 med en gevinst på 125 kr. minus 25 kr. = 100 kr., der indsættes på din spilkonto. Se mere på Danske Spils hjemmeside.