Spil og få et Click Card med en værdi op til 750 kr.!

Jeg har lige modtaget en mail fra en af de bookmakere, som jeg benytter mest. Det er også en af verdens største bookmakere, hvis ikke den største. Du har måske allerede gættet det på baggrund af de gule farver. Ja, det er nemlig Bwin. Har du oprettet en konto her? Jeg har lige fundet et link til en bedre velkomstbonus end den, du finder ved at gå direkte til hjemmesiden. Klik her og få 250 kr. mere i velkomstbonus. Husk, at du også kan vinde gratis gaver i casinoet hver eneste dag. Men nu tilbage til den lækre kampagne, som jeg lige modtog på mail. Måske har du også fået?

Modtag et Click Card med en værdi op til 750 kr.

I mailen er det beskrevet, hvordan man blot skal placere et væddemål på en sportsbegivenhed. Det giver så et Click Card, hvad enten du vinder eller taber dit væddemål. Placér et væddemål for mindst 100 kr. for at få dit et gratis Click Card med en værdi op til 750 kr.! Så let er det:
Dette tilbud er ikke tilgængeligt sammen med andre tilbud, og denne kampagne er gældende 48 timer efter mailen er blevet sendt den 29. oktober kl. 12.00 (kampagneperioden). Click Cards er ikke spillerspecifikke og er tilfældigt tildelt spilleren.
Ved at tage del i denne kampagne accepterer du hermed de specifikke kampagneregler og vilkår og de generelle kampagnevilkår og betingelser. For at kunne tage del i denne kampagne skal en deltager, som er berettiget til at deltage, (som defineret nedenfor) tilmelde sig kampagnen og placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i kampagneperioden. Man kan tilmelde sig kampagnen under "Min konto" - "Mine kampagner". Hvis en berettiget deltager tilmelder sig og sætter mindst et gyldigt væddemål med en kumulativ indsats på mindst 100 kr. i kampagneperioden, udsteder vi et Click Card til spillerens konto.
Man skal opfylde følgende:
  1. være bosiddende i Danmark
  2. have mindst én vellykket indbetaling / har indbetalt mindst én gang med succes
  3. være over 18 år gammel
  4. være eksisterende eller ny "rigtige penge-kunde".
Herudover skal man have foretaget et gyldigt væddemål er et væddemål, der opfylder følgende betingelser:
  1. Både traditionelle (Pre-Match), Live, Single og Kombi væddemål er gældende i denne kampagne
  2. Tablet og mobil væddemål er alle gyldige.
  3. Aflyste væddemål er ikke gyldige
  4. Dublikerede og annullerede væddemål gælder ikke
  5. Væddemål sat på Sport for min. 100 kr.
  6. Væddemål sat med et FreeBet er ikke gældende
Click Cards der ikke er brugt, vil gå tabt og ethvert FreeBet modtaget kan ikke udveksles til et andet produkt. Spillere kan højst modtage 1 Click Card. For at afsløre præmien skal spilleren klikke på linket ovenover kortet indenfor 24 timer efter det er udstedt.
Ikke alle Click Cards vil afsløre FreeBet præmier. Click Cards der indeholder FreeBet præmier vil afsløre en værdi mellem 100 og 750 kr. Spillerens FreeBet vil være tilgængeligt i en begrænset tidsperiode og spillerne skal bruge deres FreeBet inden 7 dage fra det bliver udstedt. Spillerens FreeBet kan findes over spillesedlen. Freebet vil blive udstedt til spillerens konto i overensstemmelse med disse betingelser og vilkår og ''Mekanik'' sektionen på spillerens konto. For at modtage spillerens FreeBet skal spilleren logge ind på deres konto. Spillerens FreeBet kan kun bruges på sports væddemål.
bwin forbeholder sig retten til at aflyse eller tilbagetrække dette tilbud samt at ændre betingelserne på et hvilket som helst tidspunkt uden grund og uden forudgående varsel. Vi forbeholder sig også retten til ikke at lade visse kontohavere deltage i dette tilbud. Hvor virksomheden mistænker at en deltager er skyldig i svigagtig aktivitet forbeholder virksomheden sig ret til at suspenderer eller fjerne deltageren fra kampagnen og/eller suspendere deltagerens konto og/eller suspendere kampagnen indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget. Dette tilbud gælder kun én gang per kunde, husstand, konto og ip-adresse. Kunder som bliver fundet skyldig i at at åbne flere konti, vil få deres bonusser fjernet fra alle deres konti. bwin er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende.
Bwin reserverer os ret til at ændre, afbryde eller annullere kampagnen i overensstemmelse med indholdet i vores generelle kampagnevilkår og betingelser.