Spil på lokalbraget med BIF og FCK freebets

Der har været stor forventning til de blå-gule spillere fra BIF op til denne sæson som mesterkandidat. Det har imidlertid vist sig at frasalg af nøglespillere som Rønnow og Nørgaar har slået dybere revner i Brøndbys spillemæssige fundament, end man havde frygtet på disse kanter. Værterne synes derfor som sat af i guldstriden, og faktisk er de gledet ud af top seks. Bronzemedaljerne og pokalfinalen må dog stadig være målet for denne sæson, men points mod rivalerne fra FCK vil altid være en gevaldig selvtillids-booster. Det forlyder i hvert fald også, at Vestegnen er klar.
Omvendt betyder nederlag, at FC Midtjylland og FC København fortoner sig i horisonten, ligesom mission bronzemedaljer ser endnu mere urealistisk ud. Brøndby har i ugens løb præsenteret Troels Bechs afløser i form af Ebbe Sand som ny sportsdirektør. Førstnævnte rejser til Italien, men Ebbe Sand virker som et solidt valg med fremtid i. Her og nu skal de blå-gule dog primært have selvtillid og tro på sig selv på den meget korte bane. FC Københavns kampprogram frem til landskampspause er tætpakket, hvilket må tære på Solbakkens trup. Det kostede i pokalnederlaget til FCM torsdag aften, og de hvidblusede skal nu tilbage på skinnerne, da topstriden med FCM ser ud til at blive meget tæt. Her er oplysninger om start 11 mod Brøndby.
Hvis man vil spille på lokalbraget mellem BIF og FCK, hvor skal man så gøre det? Det kigger vi nærmere på i artiklen nedenfor.

Freebets til lokalbraget mellem BIF og FCK

Det er søndag klokken 12.30, at Superligaens største kamp imellem Brøndby og FCK på Brøndby stadion bliver skudt i gang! Det fejrer Unibet ved at give dig et specielt freebet tilbud på derbyet. Placer et pre-match væddemål på kampen med minimum indsats 200 kr. Det giver dig nemlig et 50 kr. freebet, du kan bruge på næste uges Champions League eller Europa League kampe. Som nævnt har Brøndby haft en blandet sæson, og de vil være ivrige efter at tage sejren imod ærkerivalerne fra FCK. Sidstnævnte ligger derimod i toppen og vil forsøge at forblive der. Sådan gør du:
  1. Spil mindst 200 kr. på én kupon på Brøndy - FCK før kampstart til mindst odds 1.40 - du bestemmer selv det præcise bet
  2. Få et 50 kr. freebet til næste uge Champions Leauge eller Europa League kampe (spilles mellem 6. og 8. november). Dit freebet tilføjes senest mandag den 5. november kl. 20

Spil på lokalbraget med en ny bookmaker

Nogle gange mangler man bare et rigtig godt tilbud, og hvis du ikke har prøvet Danmarks nyeste bookmaker, så går du glip af et af de bedste tilbud. Bookmakeren Bethard, der er helt ny på det danske marked tilbyder nemlig 100% op til 1.000 kr. Få tilbuddet og læs regler og vilkår her.

Freebet tilbud til BIF - FCK lokalbraget

MrGreen er en anden af Danmarks helt nye bookmakere. De har valgt lokalbraget mellem BIF -FCK som ugens kamp. Det betyder, at MrGreen Sports har et super godt tilbud til kampen til alle. I denne uge lyder det til at være et freebet tilbud, hvor du kan spille på enten hjemme-eller udesejr og få din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort! Spil på enten hjemme eller-udebanesejr for mellem 200 kr. og 500 kr. inden kampstart den 4 november 2018 kl. 12.30. Så får du nemlig din indsats tilbage i form af et freebet, hvis kampen skulle ende uafgjort! Er du klar?

Freebet tilbud regler og vilkår


Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende, og Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller stoppe kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt. For Unibets freebet tilbud er tilmelding påkrævet for at deltage i kampagnen. Du skal tilmelde dig, inden du placerer dit spil - bets du har lavet inden tilmelding vil ikke tælle med. Kampagnen er gyldig indtil søndag den 4. november kl. 12:30. Det er kun pre-match spil på Brøndby - FCK søndag d. 4. november, der vil kvalificere dig til et 50 kr. freebet. Der skal samlet spilles til minimumodds: 1.40, og med minimumsindsats på 200 kr. (kan ikke deles op). Kun spil for kontanter kvalificerer dig til et Free Bet. Spil med bonuspenge eller freebets vil ikke tælle med i optjeningen.
System-spil tæller ikke med, ligesom cashed-out eller voidede bets heller ikke tæller med. Frebettets tilføjes senest mandag 5. september kl. 20:00. Hver spiller kan maksimalt optjene ét freebet på 50 kr., dette freebet kan kun benyttes på Champions- og Europa League-kampe, der spilles mellem tirsdag den 6. og torsdag den 8. november.
MrGreen Sports generelle vilkår er også gældende for deres kampagne, der kører frem til kampstart, kl. 12.30 søndag den 4. november 2018. Kun spil for hele 100'er gælder, altså for enten 200, 300, 400 eller 500 kr., og kun spil for mellem 200 kr. og 500 kr. er gældende. Kun hvis kampen ender uafgjort vil spilleren få udbetalt sin indsats som freebet på op til 500 kr. Spilleren vil modtage sit freebet indenfor 24 timer.