Vind din del af 500.000 kr. ved at spille på Wimbledon

Verdens mest prestigefyldte tennisturnering er i gang igen. The All England Lawn Tennis and Croquet Club i Wimbledon danner rammen om to uger tennis med tennissportens bedste spillere. Du kan få del i spændingen og vinde din del af 500.000 kr. i Unibets bettingmesterskab. Er du klar til at teste din tennisviden? Det er meget let at være med, men det er selvfølgelig bedst, hvis du ved en smule om tennis. Men det er omvendt ikke nogen forudsætning.

Ved at spille på Wimbledon kan du vinde 500.000 kr.

Skal du være med i Unibets bettingmesterskaber, der afholdes som led i Wimbledon, så læs med her, hvor vi kigger nærmere på, hvordan man gør. Først skal du oprette en gratis konto her, hvis du ikke har en. Herefter kan du tilmeld dig bettingmesterskabet via samme link. Herefter skal du blot spille på Wimbledon tennis mellem den 2. og 15. juli på Unibet. Du skal mindst spille på Wimbledon til odds 1.40, men du bestemmer dog helt selv, hvad du vil spille på. Din kupon må gerne bestå af flere spil, men kun fra Wimbledon turneringen, og både live- og prematch-bets tæller med. Du får det dobbelte antal point på bets lavet fra din mobil, ligesom alle vundne Wimbledon-bets giver points til leaderboardet

Fordeling af præmiepuljen på 500.000 kr.


Førstepladsen snupper hele 100.000 kr., mens der er 80.000 kr. til nr. 2. Herefter følger 3. pladsen med 70.000 kr., og 50.000 kr. til 4. pladsen. 5. pladsen modtager 30.000 kr., mens 6. pladsen får 10.000 kr. Herefter er der faldende kontantpræmier til top 100, så der er gode chancer for at vinde en præmie, og forhåbentlig kan det blive en af de store.

Regler og vilkår for Wimbledon Bettingmesterskab på Unibet

Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende, og denne sportsbook forbeholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser for denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller stoppen kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt.
Cashed-out bets vil ikke tælle med i forhold til leaderboardet.
Hvis der er to spillere med det samme antal point på leaderboardet, vil vinderen være den spiller med det højeste antal af vundne bets. Hvis spillerne har det samme antal vundne bets, vil det være den spiller, der har vundet et bet med det højeste odds, der vinder. For at gøre formularen fair for alle typer valuta, vil leaderboardet udregnes i euro, så alle lokale valutaer vil blive omregnet til euro.
Alle vundne bets lavet på mobil giver dobbelt antal points. Kun vundne bets, der står til mindst odds 1.40 på kuponen, vil tælle med i denne kampagne.
De eneste bets, der tæller, er vundne tennisbets placeret på Wimbledon Grand Slam. Kampene skal være afgjort mellem klokken 00:01 den 2. juli og klokken 23:59 den 15. juli for at være gyldige i forhold til denne kampagne. Leaderboardet vil blive opdateret klokken 12 hver arbejdsdag gennem kampagnen.
Både single- og kombinationsspil tæller. Dog vil kun kombinationsspil der udelukkende består af kampe fra Wimbledon Grand Slam tælle - kombinationsspil der har kampe, som ikke er fra Wimbledon, vil ikke tælle med. Bets, du har lavet inden din tilmelding, vil ikke tælle med i forhold til leaderboardet. Gevinster bliver udbetalt til vindere senest mandag den 16. juli kl. 18.00. Du skal tilmelde dig kampagnen, inden du begynder at spille.
De daglige opdateringer på leaderboardet vil være baseret på sejrene fra de nævnte kampe, som er blevet afgjort dagen forinden. Top 100 på leaderboardet vil være de spillere med det højeste antal points efter enden på begivenhederne.